Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hétvégi sportprogram: pályán és medencében a focisták, kosarasok, kézilabdások, vízilabdások

Gazdag hétvége elé néz a hódmezővásárhelyi sportélet, sőt, a kosaras lányok már ebben a percben is parketten vannak. Lássuk kiket és mikor láthatunk, vagy mikor kaphatunk hírt róluk.

A Vásárhelyi Kosársuli női csapatának ellenfele a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban ma 18 órától a Nagykőrösi Sólymok csapata. Az eredményről a terveink szerint hírt adunk majd. A Kosársuli eddigi 3 mérkőzéséből 1-et nyert meg.

Maradjunk a hölgyeknél, a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club két utánpótlás csapata is játszik a hétvégén. Mind az U17-es, mind az U-19-es csapat Balmazújvárosban játszik, az U-17-esek 17 órakor, az U-19-esek 13.30-kor.

Folytatja bajnoki küzdelmeit a HVSC felnőtt férfi vízilabda csapata. Szombaton délelőtt a 19. fordulóban 11 órától a 4. helyezett Cegléd otthonában ugranak medencébe.

Nem csak a nők, hanem a férfiak is bajnoki mérkőzést játszanak a Vásárhelyi Kosársulinál. Az egymás után 10. győzelmét arató, Saša Vejinović által vezetett csapatnak nem lesz könnyű dolga, hiszen Békéscsabára, szintén egy közvetlen riválishoz utaznak. A bajnokságból 2 forduló van hátra, a 3-9. hely között lényegileg még teljesen nyitott minden kérdés. A Kosársuli jelenleg az 5. helyen áll.

Nem csak a vízilabdásoknak kell a Cegléddel farkasszemet nézni. A HFC labdarúgó csapata vasárnap 14 órakor kezd hazai pályán a Ceglédi VSE csapata ellen. A vásárhelyiek a múlt héten, több hetes nyeretlenségi sorozatot követően le tudták győzni a Szolnok együttesét, és reméljök, a sereghajtó Cegléd ellen folytatódik a jó sorozat.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!