Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Tűsarkúban, rollerrel érkezett

Mint megírtuk, átadták az idei Boldog Gizella-díjakat, melyre szerkesztőségünk most sem kapott meghívást. Ennek hiányában csak a BFMK előtt tudtunk fotókat készíteni olvasóinknak a gyülekező tömegről, városunk és térségünk „créme de la créme”-jéről.

Amint látják, kedves olvasóink, mint minden évben, most is prominesebbnél prominensebb társaság gyülekezett az idei Boldog Gizella-díjátóra a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. Természetesen sokan mások mellett itt volt Kószó Péter, Grezsa István, és Szabó Pál volt független önkormányzati képviselő. Nem maradhatott otthon persze Ambrus István sem, (különösen, hogy sofőrből polgármesterré avanzsálhatott Mártélyon) és végül – de nem utolsósorban befutott (begurult) Havasi Katalin is, tűsarkúban, rolleren. Talán a Grezsa István által egyszer már reklámozott járművet akarta ő is ily módon népszerűsíteni? Nem tudjuk, mindenesetre ajánljuk neki (ha megengedi), váltson inkább tornacipőre, ha rollerezik, úgy biztonságosabb.

Sajnos mire a fővendég, maga Lázár János személyesen megérkezett kedves feleségével, már csak messzebbről tudtunk fényképezni.

Mindazonáltal mélyen bízunk benne, hogy a díjátadó előtti várakozás közben néhány mélykeresztény gálalátogatóban esetleg megragadhatott egy-két gondolatfoszlány a Márki-Zay Péter, Hodász András és Iványi Gábor között folytatott közéleti beszélgetés felvételéből, melyet a Szépkorúak tánccsoportjának betegség miatt elmaradt fellépése miatt voltunk kénytelenek újra lejátszani a kisszínpad melletti LED-falon.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!