Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hamarosan pótolják az ellopott köztéri sütögetőt

2020-ban helyezték ki a Somogyi-domb mellé a köztéri sütögetőt, amelynek mára sajnos hűlt helye. A közeljövőben azonban pótolják, sőt, másfelé is sütögetőket fog kihelyezni a város – mondta el Márki-Zay Péter a VTV Időben című műsorában.

A polgármester a VTV-ben beszélt arról, hogy hamarosan új sütögető fog kerülni a Somogyi-domb mellé, az ellopott helyére. – Valószínűleg egyszerűen valaki odaállt és fölpakolta egy kisteherautóra – fejezte ki sejtését a korábban történtekről Márki-Zay Péter. – Sajnos mire bejelentették, már késő volt, nem lehetett beazonosítani az elkövetőt, hiába vannak kamerák kihelyezve. Elmondta: ha valaki ezzel, vagy más hasonló esttel kapcsolatban tud bizonyítékkal szolgálni, jelentkezzen, a város jutalmat ad érte.

A Somogyi-domb aljánál 2020 nyarán kihelyezett sütögető csak néhány napig őrizte meg sértetlenségét, ugyanaz év szeptember elején már meg is rongálták, nem sokkal később pedig egyszerűen fölpakolták és ellopták, a tetteseket pedig nem sikerült megtalálni.

Hamarosan azonban újat raknak a helyére, de a város több más pontjára is, ahol erre igény mutatkozott. Az eszközöket már be is szerezték, és kihelyezésük után kis ünnepségek keretében fogják átadni. A polgármester azt is elmondta, folytatva az eddigieket, városszerte pótolják, javítják továbbra is a rossz padokat, kukákat.

A VTV-adás vonatkozó részét visszanézhetik itt:

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!