Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kézilabda: kettős HLKC siker

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club mindkét utánpótlás csapata pályára lépett még szerdán a korosztályos bajnokságaik II. vonalának Kelet csoportjaiban. Mindkét együttes szép siker aratott a Tisza Volán SC ellen.

A 17 éven aluliak Kistelekre látogattak el a Tisza Volán SC-hez, és arattak 34-23-as győzelmet, amely egyszer sem forgott veszélyben, lévén a vásárhelyi csapat egy 4-0-ás rohammal kezdett. A találkozó legeredményesebb vásárhelyi játékosa Mihály Zsóka volt 8 találattal, de többen (Dobsa Jázmin, Balázs Kata, Molnár Fanni) is 6-6 találatig jutottak. A HLKC az U17-es bajnokság II. osztályának Kelet csoportjában a 3. helyen áll.

Ugyancsak győzelmet arattak, egy jóval szorosabb meccsen a 19 éven aluliak is. Szintén a Tisza Volán SC-t győzték le, 28-27 arányban. A mérkőzés leírása alapján az első félidőben a hazai Tisza Volán SC vezetett inkább, míg a második játékrész nagyobb részén a vásárhelyi lányoknál volt az előny, és a mérkőzés lefújása előtt közvetlenül Czirok-Balázs Borostyán lőtte a győztes gólt. A mérkőzés legeredményesebb HLKC játékosa Körtvélyessy Luca lett, 9 találattal. Az U19-es csapat, szintén a II. osztály Kelet korosztályos bajnokságában, a 10. helyen áll.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!