Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Szépen szerepeltek a vásárhelyi kézilabdás lányok

Nagyüzem volt hétvégén a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club csapatai számára a Gyermekbajnokság küzdelmeiben.

U13-as lányok Szegeden, U11-es csapatuk pedig Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi sportcsarnokban lépett pályára.

U 11: Hazai pályán, saját közönség előtt mutathatta meg Deák Tamás csapata, mennyit fejlődtek az elmúlt időben. A korosztályos versenykiírás nem teszi lehetővé az eredményszámolást, azt azonban megállapíthattuk, hogy lányaink nagyon nagy kedvvel és fölényben játszottak mindkét mérkőzésükön a Csávoly és a PC Trade Szeged ellen is.

HLKC: Tóth (k), Tunyogi (k) – Filó, Kovács, Váci, Bánfi, Vörös, Szekeres, Berek, Csávás.

Deák Tamás vezetőedző: “Az első mérkőzésen nagyon ügyesek voltak a lányok, gyorsan próbáltunk kézilabdázni, amibe még vannak hibák, de nagyon jó úton haladunk. A második meccsen látszódott a fáradság, az első és az utolsó meccset játszani nagyon fárasztó egy napon belül. A helyzetkihasználás jó volt, viszont a kapussal szembeni befejezésre már nem volt energia. Gratulálok a csapatnak!”

U13: Igazán erős ellenfelekkel szemben játszhattak lányaink, mindkét mérkőzés szoros játékot hozott. A Debrecen ellen sikerült győzni, budapesti riválisunk ellen viszont a második félidőre elfáradtunk.

Hódmezővásárhelyi LKC – DSI Debrecen 19-18 (11-8)
Hódmezővásárhelyi LKC – XVI. ker. KMSE 22-29 (11-11)

HLKC: Tunyogi (k), Szilágyi (k) – Elek, Fekete, Nagygyörgy, Csenteri, Kun-Szabó, Kovács, Sipos, Csala.

Fogl Barbara vezetőedző: “A csoportunk két kiemelkedő csapatával játszottunk. Betegségek és egyéb elfoglaltság miatt kicsit megfogyatkoztunk, a Debrecen ellen fegyelmezett védekezéssel, és kevés technikai hibával játszva sikerült nyerni. Nagyon sok energiát kivett ez a győzelem a lányokból, ezért a budapesti XVI. ker. KMSE csapatával csak az első félidőben tudtuk tartani a tempót. Nagyon elégedett vagyok a lányok teljesítményével, mindenki a végsőkig küzdött!”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!