Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: Az emberek a jó hírekre, az örömre vágynak

Rekordmegtekintést ért el a Vásárhelyi Televízió oldalán a Somogyi-dombbal foglalkozó utóbbi két adás – osztotta meg tegnap a Vásárhelyi Médiacetrum vezetője, Kozó Attila a jó hírt Márki-Zay Péter polgármesterrel a VTV Időben c. interjúműsorában.

A polgármester elmondta: az önkormányzati gyorshírszolgálat-oldalon is Berki László, a hajléktalanszálló lakójának daláról készült felvétel érte el legtöbb, százezres nagyságrendű megtekintést. Az egész országban felfigyeltek erre a felvételre, egy producer pedig még a dal hangszerelt változatát is elkészítette a szálló lakójának.

Az emberek a jó hírekre, az örömre vágynak.

– vonta le a következtetést a polgármester, és hozzátette:

Annyi baj, betegség, nyomor, probléma van az életben, annyi rossz hír és gazemberség, hogy az emberek mindezek után a szépre vágynak.

Márki-Zay Péter megosztotta azt a szívmelengető örömhírt is, hogy

a hajléktalanszálló egyik másik lakója, egy nyugdíjas, nemrég a város segítségével pótolt egy hiányzó iratot lakáspályázatához, majd meg is nyert egy lakást.

– A karácsonyi vásár, a körhinta, a dodzsem, a korcsolyapálya megnyitása – mind-mind olyan hír, amely nagyon pozitív fogadtatásra talált a vásárhelyiek körében. Ebbe a sorozatba illeszkedik most a Somogyi-dombon való szánkózás lehetősége is – emelte ki a polgármester.

Egyúttal azt is elmondta, azt látják, hogy nem mindenkinek ezek a szívmelengető, pozitív élmények a fontosak, vannak, akik még ebből is gúnyt űznek, vannak, akik azért támadják Gyöngyösi alpolgármestert, mert a gyerekeknek akart örömet szerezni.

Ízléstelen és rosszindulatú dolog az, hogy valaki annak örül, ha valami nem működik.

Most viszont nagyon sokan annak örülnek, hogy a sok támadás, kritika után bebizonyosodott, hogy Gyöngyösi Ferencnek nagyon jó gondolata volt a hóágyú, amely a karácsonyi vásár és a korcsolyapálya mellett újabb szórakozási lehetőséget biztosít a gyerekeknek.

Márki-Zay Péter egyébként úgy tudja, Vásárhelyen az összes szánkó elfogyott a boltokból.

Nagyon jó érzés látni a sok mosolygó gyerekarcot, szeretném ha együtt tudnánk örülni a sikereknek, és nem károgni azon, hogy korábbi próbálkozások nem sikerültek. Nem mindenkinek van annyi pénze, hogy Ausztriába, Szlovákiába, vagy máshová menjen síelni, szánkózni. Nekik igenis nagy öröm, hogy a város vásárolt egy hóágyút, amely sok évig fogja szolgálni a gyerekeket

– hangsúlyozta a polgármester a VTV-ben.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!