Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Fejes Péter Szabó Ferencet ajánlja

Csütörtök délután lakossági fórumot tartott az MMM csapata a Mátyás utcai olvasókörben. Fejes Péter és Berényi Károly, mint a hódtói és susáni körzetek jelenlegi képviselői, valamint Márki-Zay Péter polgármester is egyaránt Szabó Ferencet ajánlják.

A lakossági fórum során Fejes Péter képviselő hosszasan sorolta mi mindent ért el körzetében az elmúlt öt évben. Legfontosabbnak mégis azt a csapatot tartotta, amellyel összefogva ezer fát el tudott ültetni a városban, amelynek segítségével ovisokat is be tudtak vonni a faültetés-programba. A csapatát – amely önkéntesekből áll és 20-30 tagot számlál – méltatta akkor is, amikor felelevenítette az Éva utcai játszótér kitakarítását, amelyet valakik pár éve úgy próbáltak tönkretenni, hogy üvegszilánkokat szórtak a homokozóba és fáradt olajat öntöttek a csúszdára. Ez a csapat segített neki kitakarítani, felújítani a játszóteret, ahová első körben a képviselői keretéből kerültek új játszóeszközök, később pedig a város 100 millió forintos játszótér-felújító programjának köszönhetően újult meg teljesen.

Fejes Péter Szabó Ferencet ajánlja maga helyett, ő ugyanis leteszi a lantot.

Szabó Ferenc 9 gyermekes édesapa, 6 unokája van. Bemutatkozását Márki-Zay Péter honlapján is olvashatják. Ebből az derül ki, hogy Szabó jelenleg informatikai részlegvezető, de pályafutását a Metripond Mérleggyárban kezdte.

Feleségével közös életüket a Bajcsy-Zsilinszky egyik tízemeletesében kezdték, pontosan tudja milyen problémákkal szembesülhetnek a körzet lakói. A Tiszta Vásárhelyért Egyesület elnökeként a kezdetektől erősíti szülővárosa fejlődését a becsület és tisztesség útján – írja bemutatkozójában. A most a képviselőségtől visszavonuló, de a szépkorúakat továbbra is támogató Fejes Péter nyomdokaiba lépve szeretné a susáni és hódtói 6-os számú körzet képviselőjelöltjeként folytatni a munkát, amennyiben bizalmat szavaznak számára a hódtói és susáni lakosok.

Szabó Ferenc arról is beszámolt, hogy egy ideje kopogtatással járja a körzetét, ahol számos érdekes, inspiráló beszélgetésben van része.

Szabó Ferenc megtiszteltetésnek érzi, hogy Fejes Péter munkájának folytatására kérték fel

A fórumon Berényi Károly is felszólalt, hosszan sorolta képviselői tevékenységének eredményeit. Elmondta, hogy eljátszott a gondolattal, hogy követi Fejes Pétert és nyugdíjba vonul, de mind a képviselői, alpolgármesteri, mind a gyermekorvosi feladatköreiben szükség van még rá. Az alpolgármester is kiemelte a közösség erejét.

Márki-Zay Péter elmondta, hogy mivel Berényi doktor úr édesapja 90-en túl is nagyon aktív, az elkövetkezendő öt évben mindenképpen számít a jövőben Berényi Károly munkájára, annak ellenére, hogy doktor úr már nyugdíjas korú.

Márki-Zay Péter elmondta azt is, hogy a város legfontosabb eredményei közé sorolja azt, hogy a megörökölt 10 milliárdos adósság nagyobb részét már visszafizették, úgy, hogy egyik első intézkedései – ígéretének megfelelően – az építményadó eltörlése volt. Kiemelte a város családbarát intézkedéseit, a játszóterek felújítását, az óvodák és bölcsődék fejlesztéseit – idén minden bölcsőde is klimatizált lesz – a városháza tornyának felújítását, a strand-fejlesztéseket, a kemping újranyitását.

Márki-Zay Péter is kihangsúlyozta, hogy az a szeretet-közösség, amelynek magjait 2018-ban ültették el, ma is számos rászorulóról gondoskodik városszerte, és legközelebb a majálison okoznak majd feledhetetlen perceket a gyerekeknek.

.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!