Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felszólító módba kapcsolt a hódmezővásárhelyi Fidesz.

A hét elején Márki-Zay Péternek címzett ultimátumot a kormánypárt helyi szervezete, hogy „a közpénzt ne a városháza csinosítgatására, hanem a válság kezelésére, az önkormányzati dolgozók munkahelyének megtartására, a városi szolgáltatások biztosítására, vagy a hódmezővásárhelyiek támogatására fordítsa.”

Tegnap szintet lépett a vásárhelyi Fidesz, ezúttal ugyanis saját feljebbvalóját, a párt választókerületi elnökét, a térség országgyűlési képviselőjét, az ország építési és beruházási miniszterterét, magát Lázár Jánost szólította föl, hogy zárja le a Márki-Zay Péterrel kezdett együttműködését.

Az most hagyjuk, hogy közleményük címe – „Legyen vége a fegyverszünetnek!” – ezekben a háborúval és a kormánykommunikáció szerint háborús inflációval terhelt hónapokban nem túl megnyugtató s bizalomgerjesztő, inkább arrafelé kapirgálnánk, miféle párbeszéd, egyeztetés, tárgyalási gyakorlat lehet a vásárhelyi fideszesek meg Lázár János között, hogy erre vetemedtek. Vagy nekik nincs meg a honatya telefonszáma, vagy a miniszter úr nem veszi fel a hívást?

Mindenesetre ezek után ne csodálkozzunk, ha legközelebb a vásárhelyi Fidesz Orbán Viktort szólítja fel, hogy a 350 milliárd forint közpénzt ne a Vodafone megvásárlására, hanem a válság kezelésére, a dolgozók munkahelyének megtartására, a városi szolgáltatások biztosítására, vagy a magyarok támogatására fordítsa. De az sem kizárt, hogy a harcászatban élenjáró szervezet egyenesen Putyinnak ír dörgedelemet, hogy legyen vége a különleges katonai műveletnek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!