Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vásárhelyi tűzoltók is oltották a makói épülettüzet

A megye tűzoltóinak kedden egy kigyulladt tetőszerkezethez, két hektárnyi gazos-füves terület tüzéhez, és két karambolhoz is vonulniuk kellett.

Egy üresen álló melléképület tetőszerkezete égett kedden délután Makón, a Garai téren. A makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek közös erővel fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Személyautó és kisteherautó karambolozott kedden délelőtt Domaszéknél, az 55-ös főúton. A szegedi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsok közül. Az egységek elvégezték az áramtalanítást, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben összesen négyen sérültek meg. A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben.

Két hektáros területen égett a gazos, füves terület kedden Deszk közelében, a Tisza árterében. A szegedi hivatásos tűzoltók három egysége oltotta el a lángokat. A tűz a szakszerű beavatkozásnak köszönhetően nem okozott károkat a környezetben. 

Személyautó és kisbusz ütközött kedden este Csongrádon, a Budai Nagy Antal utcában. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést, a balesetben egy ember megsérült. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!