Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Dr. Karsai Éva a mai naptól Hódmezővásárhely jegyzője

Július 1-től új jegyzője van Hódmezővásárhelynek Karsai Éva személyében. Tatár Zoltán idén február 22-én távozott posztjáról, azóta jár el jegyzői jogkörben az addig aljegyzőként dolgozó Karsai Éva. Sikeres pályázatának köszönhetően mostantól kinevezett jegyzőként irányítja a polgármesteri hivatal apparátusát.

Karsai Éva a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karának elvégzése után az ásotthalmi polgármesteri hivatalban kezdett dolgozni, ahol 2008-ban jegyzővé nevezték ki. Később kipróbálta magát ügyvédként és akkreditált közbeszerzési tanácsadóként is. A hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban 2021. december 15-től dolgozik aljegyzőként. Tatár Zoltán jegyző idén februárban távozott posztjáról, azóta Karsai Éva aljegyzőként látta el a hivatalvezetői feladatokat. A jegyzői posztra kiírt első pályázaton még nem indult, de a második kiírás után már beadta a pályázatát, a kinevezését ezt követően Márki-Zay Péter adta meg.

Jelenleg tehát aljegyző nélkül működik az önkormányzat, ezért rövidesen pályázatot írnak ki a posztra. Karsai Évának a mindennapi teendőkön kívül augusztusban nagy feladata lesz, hiszen felügyelnie kell a mártélyi időközi önkormányzati választást. Rutinja van már a választások lebonyolításában, hiszen az április 3-i országgyűlési választások idején is ő látta el a jegyzői feladatokat Hódmezővásárhelyen.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!