Kategória
Gasztro
Már Vásárhelyen is alig készítenek fehér kolbászt
Tíz csapat vett részt ma délelőtt a Csúcsi Olvasókörben immár nyolcadik alkalommal rendezett Kolbászkészítő Fesztiválon.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Ezek az ételek hoznak szerencsét az új évre
A hagyományok szerint vannak ételek, amelyek nem, de olyanok is, amelyek szerencsét hoznak szilveszterkor. Reméljük, még időben szólunk azoknak, akik saját készítésű menüvel szeretnék meglepni családjukat vagy a barátokat ezen a napon!
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Ételművészeti versenyen jeleskedtek a Corvin diákjai
Ismét remekeltek a vásárhelyi Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola cukrász és kereskedelmi értékesítő tanulói a Kisújszálláson rendezett Illéssy Gasztro Kupa országos ételművészeti versenyen.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
„…hogy mikor anyukám hazajön a munkából, addigra tudjak neki valami finomat készíteni,,
Újra sürögtek-forogtak a gyerekek/fiatalok a Mindenki Konyhájában.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Halászni tanítani, nem halat adni
Szombaton délelőtt vette kezdetét az a főzőtanfolyam, amit a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi Kossuth köre és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület önkéntesei indítottak.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Félbeszakadt a gólyatábor, ételmérgezést kaptak az egyetemisták
Fertőzés miatt a félbeszakadt a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) balatonlellei gólyatábora. Az RTL kérdésére a Somogy Vármegyei Kormányhivatal azt válaszolta: a Marcali Járási Hivatalhoz csütörtökön érkezett bejelentés, hogy a BME lellei…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Pénteken ismét Cimet
Mint mindig, pénteken háromtól hatig tartják a népszerű kézműves vásárt az Almáskertben.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Áldós, üstöny és kelény is készült ma a motocrosspálya mögött
Az idei Hód-tavi csata rendezvényen hatvanöt íjász és hat főzőcsapat kelt versenyre egymással. Az események tradicionális helyszínen, a várostól két percre, a motocross pálya mögött zajlottak és zajlanak még holnap is.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Drága lesz idén a vásárhelyi pálinka is
Akár 30-40 százalékkal is drágulhat idén a pálinka ára. A kifőzdékben főleg a magas energiaárakkal magyarázzák az áremelkedést, de egyes gyümölcsök esetében a rossz termés is szerepet játszik ebben.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Szentkirályi Alexandra Vásárhelyről: a magyar dinnyének sokkal jobb az íze
Pap Róbert után a kormányszóvivő is felrakott egy fotót, ami a hódmezővásárhelyi dinnyetermesztőknél készült és egy rövid javaslatot is írt hozzá.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!