Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Figyelem: ünnepkor módosul a vasúti menetrend

Érdemes jó előre megtervezni az utazását annak, aki vonatra vagy buszra szeretne szállni a húsvéti időszakban. Az ünnepi menetrend a MÁV és a Volánbusz járatait is érinti.

Március 28-án, csütörtökön a pénteki napra, 29-én, pénteken pedig a szombati napra vonatkozó menetrend szerint közlekednek a vonatok – írja a MÁV honlapján. Szombaton és vasárnap az ünnepnapi, húsvét hétfőn pedig a vasárnapi menetrend lesz érvényben. Keddtől, azaz április 2-től már a megszokott menetrend szerint járnak a vonatok.

Az iskolai tavaszi szünet nem befolyásolja a személyszállító vonatok közlekedését. Azt is írják, hogy a MÁV figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat. 

A Volánbusz járatai nagypénteken munkaszüneti, szombaton szabadnapi, húsvétvasárnap munkaszüneti, húsvéthétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint indulnak. Április 2-án, kedden a hét első tanítási szünetes munkanapjára vonatkozó közlekedési rend lesz érvényben.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!