Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vásárhelyi Kosársuli: a tizenegyedik!

Bizony, egy fordulóval az alapszakasz zárása előtt megvan a Vásárhelyi Kosársuli sorozatban 11. győzelme, ezzel pedig a csapat már hivatalosan is biztosította helyét a rájátszásban, mellyel kapcsolatban épp a mostani ellenfelét, a Békéscsabát hozta nehéz helyzetbe.

A mérkőzés első félideje nagyon izgalmasan telt, bár végig a Kosársuli vezetett, de a hazaiak folyamatosan a nyakukon voltak, sőt, egyenlíteni is tudtak a második negyedben. Azonban a vásárhelyiek vonulhattak előnnyel pihenni.

A második játékrészben sikerült leszakítaniuk a lelkesen küzdő békéscsabaiakat, és egy idő után beállt egy 10 pont feletti különbség, amit a csabaiak a végén 7 pontra hoztak vissza. Ez azonban nem törte meg a vendégek lendületét és végül 14 ponttal tudtak nyerni, így 15 győzelemmel és 10 vereséggel (egymás után a 11. győzelemmel) a bajnokság 4. helyén állnak. Az alapszakaszból egy forduló van hátra és a csapat a rájátszásba már biztos bejutott. A helyezés azonban még kérdéses.

Békéscsabai KK – Vásárhelyi Kosársuli 79-93 (26-30, 22-21, 15-19, 16-23)

A Kosársuli legjobb pontszerzője Borbáth volt 27 ponttal, de Orgona 24 és Rosic is 23 pontot dobott.

Sasa Vejinovic: Gyakorlatilag egy-két megbeszélt taktikai dolgon kívül, mindent megvalósítottunk, amit terveztünk. Tudtunk, hogy ilyen nagyon bunyós meccs lesz, tudtuk, hogy az a csapat fogja megnyerni az összecsapást, aki jobban akarja. Óriásit küzdöttünk, gratulálok a csapatnak!

A Kosársuli az utolsó fordulóban a 8. helyen az Atomerőmű U23-as csapatát fogadja.

A Kosársuli női csapata a Jász-Nagykun Megyei bajnokságban 99-39-re kikapott a Nagykőrösi Sólymoktól. A vásárhelyiek legeredményesebb játékosa a 14 pontig jutó Kecskés Fanni volt. A csapat jelenleg 1 győzelemmel és 3 vereséggel áll a bajnokságban.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!