Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hétfőn áramszünet lesz a belváros egy részén

Nem lesz áram hétfőn a vásárhelyi belváros következő épületeiben és utcáján. Aki aggregátort akar használni, annak azt 5 nappal korábban be kell jelenteni. Részletek lejjebb.

Andrássy út 1-5, 2-6., Dr. Rapcsák András út 2-10., Kossuth tér 6-7., Oldalkosár utca 1-5., 2., Szent Antal utca 1-3., valamint a Szántó Kovács János utca 2-6-os számú épületekben, illetve a teljes Szőnyi utcán – közölte az MVM Démász Áramhálózati Kft.

Aki a tervezett áramszünet ideje alatt aggregátort fog használni, azt legkevesebb 5 nappal az áramszünetet megelőzően kell bejelenteni az aggregatorozas_mako-hmvhely@mvm.hu e-mail-címen.

Saját tulajdonú vagy bérelt aggregátor használata kizárólag az MVM Démász Áramhálózati Kft-től előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. A levél tárgya Aggregátor használata legyen. Levelében adja meg a nevét, telefonos elérhetőségét, az aggregátorozás pontos dátumát, az aggregátorozási hely (felhasználási hely) címét, az aggregátorozási hely (felhasználási hely) 10 jegyű azonosítóját (040-val kezdődő).

A fenti e-mail-címen kizárólag az aggregátoros bejelentéseket tudják fogadni és feldolgozni.

Hálózati berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni. A szünetelésből eredő következményekért MVM Démász Áramhálózati Kft. felelősséget nem vállal.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!