Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Jól szerepeltek a Kosársuli U11-esei

Múlt hétvégén négy U11-es csapatuk is pályára lépett. Ugyan az eredmények vegyesek lettek, ám az eddig látottak alapján elmondható, hogy folyamatosan fejlődnek a fiatalok. A képen a Mosómedvék. Fotó: Vásárhelyi Kosársuli.

U11-es bajnokság B-csoport (felsőház)

Lehel Kosársuli – Vásárhelyi Farkaskölykök 55-47

Farkaskölykök: Fődi 12, Török 10, Tirla 9, Patkós 6, Kis 5, Paulik 3, Kun- Szabó 2, Hegedűs, Magna, Boták, Marton.

Patkós József: Ismert ellenfelek ellen játszottunk ezen a hétvégén. Mondhatni visszavágókat. Sajnos most nem volt teljes a keretünk, de elszántan érkeztünk. A mérkőzésen nem sikerült vezetést szerezni, de folyamatosan igyekeztünk zárkózni, ami sikerülhetett volna, de nagyon sok közeli dobást hibáztunk, a lepattanót pedig a magasabb szerkezetű csapat könnyebben szerezte meg. Ha betalálunk kicsit nagyobb százalékkal, akkor bármi lehetett volna. Nagyon szép csapat- és egyéni játékot produkáltak a Gyerekek, dicséret érte! A Lehel ellen legutóbb harminc volt köztünk, most csak nyolc… csak így tovább!

Vásárhelyi Farkaskölykök – ACS Basket Star fehér 50-36

Farkaskölykök: Tirla 19, Török 13, Paulik 5, Patkós 3, Hegedűs 3, Fődi 2, Magna 2, Marton 1, Kun-Szabó1, Kis 1, Boták.

Patkós József: Megint egy visszavágó következett, ezennel sikeresen. Az előző találkozás alkalmával hússzal kikaptunk, most magabiztosan nyertünk. A fejlődés egyértelműen látszott. Egyéni és csapatszinten is a maximumot próbálta mindenki adni, fegyelmezetten játszottak mindkét meccsen, a másodikon pedig a dobóforma is feljavult. Büszke vagyok Rájuk, jó meccseket játszottunk, öröm látni, hogy fordulóról-fordulóra egyre ügyesebbek! Hajrá Farkaskölykök!

U11-es bajnokság H-csoport (felsőház)

Karcagi SE Oroszlánkák – Vásárhelyi Mosómedvék: 93 – 13 (28-3, 22-6, 25-0, 18-4)
Mosómedvék: Móza Domonkos 5; Zsigó Zsombor 2; Mihály Zsófia 1; Tatár Zsolt 1, Soós László 1, Kiss Barnabás 1, Ízer Kinga 1, Gál Roland 1.
Csapat tagja volt: Szűcs Áron, Makrai Dominik, Kerekes Dávid, Feleki Lilla.

Csókay Miklós: Korábban már egyszer szoros mérkőzésen legyőztük a karcagi lányokat. Az akkori csapathoz képest két ponterős játékos nélkül álltunk most ki. Vérszegény játékkal, önbizalomhiányosan játszott most a csapat. Nem tudtunk pontot dobni a második és harmadik negyedben, így nehéz nyerni.

VÁSÁRHELYI MOSÓMEDVÉK-VÁSÁRHELYI BÖLÉNYEK  25-83
Mosómedvék: Móza Domonkos 7; Makrai Dominik 6, Zsigó Zsombor 3; Soós László 3, Szűcs Áron 2, Feleki Lilla 1, Kiss Barnabás 1, Tatár Zsolt 1, Kerekes Dávid -, Ízer Kinga -, Mihály Zsófia -, Gál Roland -.
Bölények: Sebők-Dawa 31 Herczeg 17 Nagy-Sztancsik 12 Vigh 10 Deák 5 Kis 4 Rajki 2 Szél 1 Orgovány 1

Csókay Miklós: Az előző mérkőzéshez képest sokat fejlődött a csapat. Kár, hogy csak az első két negyedig tartott a lendület. A második játékrészben megint nem tudtunk pontot szerezni. Továbbra is gond volt a labdavezetéssel, átadások pontosságával, védekezéssel. Van még feladat a csapat előtt, hogy a következő mérkőzésen már ne vesztesként hagyjuk el pályát.

Vásárhelyi Bölények-Karcagi SE Oroszlánkák 59-45
Bölények: Sebők-Dawa 22, Herczeg 13, Fejes 7, Vigh 5, Deák 4, Szél 3, Kis 2, Nagy-Sztancsik 2, Rajki 1, Orgovány.

Megyesi Dániel: Mindkét győzelem kulcsa a védekezés volt. Mivel jól védekezett a csapat, így a támadás is sokkal gördülékenyebben ment. Kiváló összjátékok születtek a kiváló védekezések mellett. Gratulálok az ellenfeleinknek, színvonalas mérkőzéseket játszottunk! Büszke vagyok a srácokra, folytatjuk a munkát.

U11-es bajnokság H-csoport (alsóház)

Vásárhelyi Hódok – Szedeák Karolina 66:14 (7-6,25-4,10-4,24-0)
Hódok: Kovács 36, Mihály 9, Kardos 8, Bereczki 4, Green Edin 4, Lázár 2, Pál 2, Földesi -, Kramf -, Vastag-.

Kotormán Zsuzsanna: A kicsit álmos kezdés után egyre jobban belelendültek a fiúk. Különösen Kovács volt elemében, aki hátára vette a csapatot és pontjaival győzelemmel fejeztük be a mérkőzést. A bizonytalan kezdés után a védekezés egyre meggyőzőbb volt. Sok labdát szereztünk, amiből gyors kosarakat tudtunk dobni.

Vásárhelyi Hódok – Szegedi Hópárducok 46:28 (6-10,18-5,8-8,14-5)
Hódok: Kovács 23, Mihály 10, Kardos 4, Vastag 4, Földesi 3, Green Edin 1, Lázár 1, Bereczki -,Kramf -, Pál-.

Kotormán Zsuzsanna: Kicsit tartottunk a magasságfölényben lévő lányoktól, de a védekezést megbeszéltük, hogyan tudjuk ezt a különbséget magunk javára fordítani. A fiúk igaz, hogy alacsonyabbak voltak, de gyorsabbak. Erre építettük a védekezésünket. Ezen a mérkőzésen is nehezen lendültünk játékba, hisz két mérkőzést pihennünk kellett. A játékidő teltével egyre olajozottabban védekeztünk, és a pontdobás is sikeresebb volt. A lányok felőrlődtek a szoros emberfogásban, és egyre több személyi hibát követtek el a gyorsabb fiúkkal szemben, így több játékosuk ki is pontozódott. Nagyon meg kell dicsérnem a csapatot, mert csapatként teljesítettek, küzdöttek a mérkőzés végéig.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!