Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Szombattól újra Kultúr-Tér!

Holnaptól újra elindul a tavalyról már ismert és igen népszerű Kultúr-Tér programsorozat, amely az elmúlt nyáron szombatonként biztosított ingyenes kulturális szórakozási lehetőséget a vásárhelyieknek. Május 18-án 18 órától gyerekelőadás, 20 órától pedig koncert vár minden érdeklődőt.

A lelátót és a nagyszínpadot most még nem állítják fel, hiszen útban lenne a hónap végén rendezendő Sörfesztiválon. Ezért a Kossuth szobor előtt helyezik majd el a pódiumszínpadot, a következő két hétvégén itt rendezik meg a Kultúr-Tér rendezvényeit, tudtuk meg Gyöngyösi Ferenc alpolgármestertől.

Most, a jó idő beálltával a Szabó Magda Kamaraszínház rendezvényeit is kiviszik a Kossuth térre. Ismét lesz gyerekdarab – jön megint a Maszmók-előadás, ha nem is Afrikába megy – és lesz pszichoteátrum is, az évad pedig június 21-én a Phaedra, te dög című mozgásszínházi előadással zárul majd, mondta el a VTV-nek Xantus Barbara, a kamaraszínház művészeti vezetője.

A rendezvénysorozat holnapi, első alkalmán 18 órától a gyerekeknek szóló előadás lesz, 20 órától pedig a Sztárban Sztár leszek versenyzőjének, Urbán Edinának a koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők.

A Kossuth téri Kultúr-Tér idén szeptember közepéig fog tartani, és minden programja, ahogy tavaly is, ingyenesen lesz látogatható.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!