Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Autós üldözés zajlott Vásárhelyen

Olvasóink jelezték, hogy pénteken délután nagy sebességgel menekült a rendőrök elől egy Skoda, a Károlyi és Jókai utcákon át. A rendőrség a történtekről csak szűkszavú közleményt adott ki.

Egy száguldozó Skoda személyautó borzolta fel a közlekedők idegeit még pénteken kora délután, a járművet, nyomában egy rendőrautóval a Károlyi és a Jókai utcán tartózkodók is megdöbbenve pillantották meg. A Skoda vezetője a Jókai utcai kereszteződésen, ugyanis – a szemtanúk szerint – lassítás nélkül száguldott át.

Azt is többen látták, hogy külföldi – egyesek szerint ukrán, sokak szerint német, ideiglenes – rendszám volt az autón. Azt azonban senki sem látta, hogy azt végül megállították el a rendőrök.

Az, hogy okozott-e kárt – azon kívül, hogy elütött egy macskát a Károlyi utcában – nem tudjuk.

Megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-Főkapitányságtól, hogy mi lett az üldözés vége, előállították-e a Skoda vezetőjét, s ha igen, miért, és milyen további lépéseket tettek ellene.

Válaszukban azt írták: „Kollégáink péntek délután figyeltek fel a közúti közlekedés szabályait megsértő gépjárművezetőre Hódmezővásárhelyen. A folyamatban lévő eljárásra tekintettel az ügyben további információt nem áll módunkban adni.”

A Skodáról egyik olvasónk elküldött egy (nem városi) térfigyelő kamera által rögzített képet is. Ez látható a címlapképünkön.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!