Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nem töltik, hanem gyűjtik

Méghozzá az üres konzultációs íveket, amelyeket a város több pontján is le lehet adni. A Tiszta Vásárhelyért Egyesület és a Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi szervezete csatlakozott az aHang által kezdeményezett felhíváshoz, ezzel reagálva a kormány nemrégiben indított újabb nemzeti konzultációjára, amely az EU szerint is hazugságokon alapszik.

1 millió üres konzultációs ívet szeretnének összegyűjteni, azzal a céllal, hogy megmutassák a kormánynak, az emberek valódi kérdésekben akarnak véleményt mondani a propaganda helyett. Az íveket Hódmezővásárhelyen a képen szereplő címek postaládájába dobva várják. További információkat és a gyűjtőpontokat pedig a 7IGEN.hu oldalon találják meg.

A kormány november közepén indított új nemzeti konzultációja a „Szuverenitásunk védelméről” címet viseli, és fő ellenségként Brüsszelt, azaz az Európai Uniót jelöli meg – melynek Magyarország 2004 óta teljes jogú tagja, és ahonnan a magyar kormány most is szeretné megkapni a szerintük az országunknak járó támogatásokat.

A Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Néppárt egy alternatív nemzeti konzultációt is indított, melyet itt lehet kitölteni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!