Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: Az ellen folytatnak plakátkampányt, aki a magyarok legfőbb támogatója Brüsszelben

Orbán Viktor és a kormány jelenleg azon küzd, hogy jöjjenek az országba az európai uniós források. 1 milliárd forint a közeljövőben fel is lesz szabadítva, ennek legnagyobb támogatója az unióban pedig Ursula von der Leyen. Pont az a személy, akinek az arcképével most plakátkampányt indított a Fidesz – Márki-Zay Péter a VTV Időben c. műsorában beszélt erről.

– Pont aki támogatná, hogy jöhessenek újra az uniós források Magyarországra, annak az arcképét teszik ki óriásplakátokra. Ostoba és ápolásra szorul, aki ilyet tesz – fogalmazott a polgármester a VTV-ben. – Ugyanúgy mint az, aki büszke szuverenitásról beszél, miközben elismerte, hogy Putyin parancsának nem mondhatott nemet, ezért ült le vele Pekingben – száját nyalogatva, nyakkendőjét igazgatva lányos zavarában.

Már ez fölháborította az Európai Uniót, hiszen egy körözött háborús bűnössel ült le tárgyalni Orbán – kénytelen leülni, mert nem mondhat neki nemet – és közben az uniótól kér pénzt

– emelte ki Márki-Zay Péter.

Hozzátette, Brüsszelben most nagyon sokan dolgoznak azon, hogy Magyarország Orbán Viktor miatt soha ne kapjon egy fillért sem – azért, mert ő leült tárgyalni egy háborús gyilkossal.

Közben Brüsszel-ellenes nemzeti konzultációt indítanak, kiplakátolják vele az országot. Ha kell a pénz, tessék elfogadni az értékeket is. Ott nem szokás lopni, háborús bűnössel tárgyalni, nem szokás hazug lejárató kampányokat folytatni.

Itt visszanézheti a műsor vonatkozó részét:

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!