Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hód-Triatlon és Öttusa SE: 97 érem, 51 csapat, 3. hely

Még 2023. június 23-25. között rendezték a Gyulai Várfürdőben az 53. Országos Szenior Úszóbajnokság Dr. Regele Károly Emlékverseny, amelyen a Hód-Triatlon és Öttusa SE az 51 hazai-és nemzetközi egyesület közül az előkelő 3. helyen zártak.

A Hódokat csak a Törökbálinti Senior és a Budapesti Delfinek csapata tudta megelőzni a pontversenyben, így az egyik legeredményesebb szenior egyesületté léptek elő az utóbbi időben, írta a klub közleményében.

A közel 350 sportolót felvonultató eseményen a Hód-Triatlon és Öttusa SE 40 fővel vett részt, amely rekordlétszámot jelent a csoport életében. A kitűnő eredmény és a kiváló csapatszellem az egyesület meglátása szerint kéz a kézben párosul.

A 35 arany, 31 ezüst, 31 bronzérmet, valamint értékes pontszerző helyezéseket szerző csapat tagjai:

Bakony-Sallai Ágnes, Bere Kata, Czabaday-Tóth Dorottya, Cserháti Gyula, Deák Anikó, Dezső Sándor, Dimák Dávid, Dóczi Gábor, Dura Tímea, Farkas Zsoltné Nagy Mariann, Fehér Zsolt, Fekete István Tamás, Galgóczi Krisztina, Gregus Brigitta, Gregus Zoltán, Hack Zoltán, Hajdú Dániel, Köteles Dávid, László Mónika, Marijn van der Stroom, Mátrai Zoltán, Okos Ákos, Oláhné Gregus Bernadett, Olasz Sándorné Kis Èva, Panyor Zsuzsanna, Papp Norbert, Papp Vilmos, Seres Szilvia, Sipos Árpád, Szabó Edina, Szabó Renáta, Szabó Tamás, Szél Friderika, Szűcsné Fodor Éva, Tóth Tünde, Varga Zsolt Márk, Vargáné Dezső Mária, Vata Emese Noémi, Vereczkei Csilla, Wéber Vanda.

A csapat legközelebb Tótkomlóson versenyez július 15-én, majd augusztus 26-án a saját rendezésű III. ASA Consolis Rövidpályás Nemzetközi Szenior Úszóversenyen csobbannak vízbe a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában, amelyen új világcsúcsokat remélnek a szervezők a váltó versenyszámokban.

Képek: Hód-Triatlon és Öttusa SE

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!