Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Csütörtökön 5, pénteken 8 határsértő próbálkozott

Két nap alatt összesen 82 személyt akadályoztak meg a tiltott határátlépésben a magyar rendőrök.

A szolgálatot teljesítő rendőrök május 16-án 0 óra és 24 óra között 5 határsértőt tartóztattak fel és 37 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében, 2 esetben összesen 5 határsértőt tartóztattak fel Domaszék külterületén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során albán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Aznap Csongrád-Csanád vármegyében, 6 esetben 37 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A szolgálatot teljesítő rendőrök pénteken 0 óra és 24 óra között összesen nyolc határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanád vármegyében, Szeged közigazgatási területén, és 45 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során palesztin és szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos – magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt két embert fogtak el.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!