Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Negyedik lett a Németh László csapata a diákolimpia döntőjén

A hétvégén Gyulán rendezték a 3. korcsoportos kosárlabda diákolimpia országos döntőjét. A Vásárhelyi Kosársuli játékosai a Németh László Gimnázium, Általános Iskola színeiben mérték össze tudásukat az ország legerősebb iskoláival.

A csapat arról tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot, hogy Utasi Gábor tanítványai három csoportmeccsükből kettőt megnyertek és bejutottak az elődöntőbe, ahol a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium ellen alulmaradtak. A bronzmérkőzést a békéscsabai Lencsési Általános Iskolával vívták. Sajnos az addig remeklő Soós Balázs megsérült az első negyedben és az ő kiválását nem bírta el a csapat, ami végül a negyedik helyet szerezte meg.

Fotó: Diákolimpia Facebook-oldal

Két egyéni díjat is elhoztak serdülő csapatunk kiválóságai: Soós Balázs lett az országos döntő legeredményesebb játékosa, Bősz Olivért pedig az edzők beválasztották az All-Star ötösbe.

A csapat tagjai: Bősz Olivér, Soós Balázs, Czakó Vencel, Ambrus Attila, Mile-Varga Csanád, Nagy Zsigmond, Bíró Martin, Kiss Szilárd, Móza Bálint, Lekrinszki Gergő, Pigniczki Martin, Hegyi Valér.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!