Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Már nem csak eltűnés, hanem gyilkosság miatt keresik a szentesi fiatalt

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki – közölte a police.hu vasárnap este. Ő ugyanaz a fiatalember, akit pár napja még csak eltűnés miatt kerestek.

Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és a képen látható fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett.

Kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!