Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kutyajátékokra gyűjtenek

A belvárosban hamarosan kész a kutyafuttató a Somogyi domb melletti területen, A Tiszta Vásárhelyért Egyesület most kutyajátékokra gyűjt.

Mester János, a belváros képviselője segített abban, hogy létrejöjjön az a kutyafuttató, amit a belvárosi lakosok kértek tavaly év vége felé egy lakossági fórumon is.

A képviselő idei keretéből a futtató tereprendezése és biztonságos körbekerítése elkészül, de a kutyafuttatóban elhelyezendő tereptárgyakra már nincs költségvetési keret. A Somogyi domb melletti, a hipermarketek háta mögötti területen már folyik a munka, rövidesen látogatható lesz a kutyafuttató.

A Tiszta Vásárhelyért Egyesület segítene abban, hogy lakossági gyűjtésből sikerüljön a kutyák számára újabb mozgási lehetőséget biztosítani – kutyajátékokkal.

Az egyesület felhívását (a városért 0, azaz nulla forintért dolgozó) Márki-Zayné Vincze Felícia tette közzé közösségi oldalán:

Kutyabarátok figyelem!

Végre elérkezett a pillanat, amikor Hódmezővásárhelyen is lesz kutyafuttató, ahol biztonságos és kulturált körülmények között lehet majd kedvenceinket megmozgatni. Mi, kutyabarátok nagyon szeretnénk, ha eszközökkel is felszerelt lenne a játszótér.
A kiválasztott különböző típusú eszközök összértéke 3 millió forint, melynek jelenleg egyharmada már rendelkezésünkre áll, amiből két elemet meg is rendeltünk a gyártótól. A továbbiakhoz folytatjuk a gyűjtést és ehhez szeretnénk a segítséget kérni.
Aki úgy érzi, hogy tudja támogatni bármilyen összeggel is tervünket, az a Tiszta Vásárhelyért Egyesület számlájára utalással ezt megteheti.
Számlaszám: 10700158-71188667-51100005.
Közlemény: kutyafuttató.
Hálásan köszönjük a vásárhelyi kutyások és kutyák nevében!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!