Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Öt vásárhelyi indulóból öt dobogós az Utánpótlás Magyar Kupán

Egy első, két második és két harmadik hely – ez a mérlege a Hódmezővásárhelyi Box Klub-nak a Csepelen megrendezett Utánpótlás Magyar Kupán. Mindenki a legjobb formáját hozta, sőt, annál is egy picivel többet.

Rangos rendezvényen mutatták be tudásukat a Hódmezővásárhelyi Box Klub versenyzői. Első helyen végzett Cseh Kata plusz 90 kg-ban. Második lett Hegyi Dominik 33-kg-ban, és szintén második Dunai Zita, 50-kg-ban. Harmadik helyezett lett Csuka Eszter és Csernák András 90-kg-ban. A klubból mindenki hozta a legjobb teljesítményt, Csuka Eszternél edzője kiemelte, hogy az első mérkőzésén 20 másodpercet bokszolt csak, és ez alatt nyert, a másodikon viszont pontozással maradt alul ellenfelével szemben. Szalkai Edina megjegyezte még Hegyi Dominik teljesítményét is, aki első meccsén egy nyíregyházi fiút utasított maga mögé, a második pedig komoly bokszot mutatott be, de ott végül alulmaradt.

Hegyi Dominik Szalkai Edinával

Május 29-én lesz a klub következő nagy feladata a III. TESCO Kupán, a Szalkai László emlékversenyen, ahol bemutatkoznak majd a klub új igazolásai. Serdülőben Marton Bence, U12-ben Kis Tamás.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!