Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Sajtótájékoztatón próbálták beárulni a szentesi fúvószenekart

Nem jártak sikerrel, minden engedélyük rendben volt.

Minden engedélye rendben volt a szentesi zeneiskolának, teljesen szabályosan adtak koncertet a múlt pénteken. Sajtós érdeklődésre válaszolta ezt az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes. A TV2 tette fel az erre vonatkozó kérdést, utaltak arra is az érdeklődés során, hogy a – egyébként elismert, a városban igen népszerű – fúvószenekar szabályokat sértett, kijárási korlátozást szegett. Az alezredes eloszlatta a kételyeket: a művészeti intézmény előzetesen jelezte a szándékát, arról a szentesi önkormányzat, a megyei és a helyi rendőrség is tudott, nem emeltek ellene kifogás, a zenészek minden szabályt betartottak.

Az operatív törzs sajtótájékoztatója (2020. május 12.)

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. május 12., kedd

Szentesen nem ez volt az első ilyen teherautós karanténkoncert, de a mai sajtótájékoztatón kifejezetten erre kérdeztek rá. Minden szabályos volt.

Fúvós-szerenád

Fúvós-szerenád – Szentesen, városszerte(Képmelléklettel)A Szentes Városi Fúvószenekar kamaracsoportja két héttel ezelőtt már tett egy városi körutat, hogy a koronavírus járvány miatti bezártság hangulatát oldja.Most május 8-án ismét vállalkozott egy hasonlóra. Egyrészt azért, mert az első alkalom után kedvező visszajelzéseket kaptak, másrészt akkor a városnak csak egy szűkebb részét „járták be”. Ezúttal újabb városrészek kerültek az együttes „mini-turnéjába”: Felsőpárt, Hékéd, a város keleti része, a Kísér és a Kertváros is – összesen 18 minikoncertet adtak 18:00-20:00 óra között.Ismét csak megköszönni tudjuk az önzetlen felajánlást és muzsikálást!Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3824943514243444 A videón a Klauzál és az Arany J. utcák találkozásánál most épült körforgalom környékén adott műsorukból láthatnak részletet.(A zenekar "felavatta" a körforgalmat.)

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. május 8., péntek

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!