Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Csányi Sándorral beszélgetett Márki-Zay Péter Vásárhelyről az OTP konferenciáján

Első alkalommal rendezte meg csütörtökön az OTP Bank az „OTP Önkormányzati Fórum 2024” rendezvényt, amelyre Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter is meghívást kapott, és amelyen – polgármesteri kötelezettségeinek eleget téve – részt is vett.

Az OTP Bank az önkormányzatok partnereként több mint fél évszázada támogatja a magyar települések fejlődését. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhatunk városaink és falvaink gyarapodásához és partnerként jelen lehetünk a települések életében – ezekkel a szavakkal invitálta a csütörtöki eseményre meghívott vendégeket – elsősorban polgármestereket az egész országból – az elmúlt évek közös sikereinek megünneplésére országunk egyik legmeghatározóbb bankja, az OTP.

Az „OTP Önkormányzati Fórum 2024” rendezvényt, melyet a Pesti Vigadóban tartottak, most első alkalommal rendezték meg. Csányi Sándor elnök-vezérigazgatói köszöntőjét követően beszédet tartott Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. A felszólalások után élőzenei koncert is volt, majd gálavacsora mellett nyílt lehetőség a kötetlen kapcsolatépítésre, a partneri kapcsolatok erősítésére.

„A fociról és Vásárhely fejlesztéséről is beszélgettem Csányi Sándorral, az OTP vezetőjével a bankcsoport első országos önkormányzati konferenciáján, amelynek fő előadója Navracsics Tibor miniszter volt. Köszönöm a meghívást!” – kommentálta Márki-Zay Péter közösségi oldalán az eseményt.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!