Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ötszáztizenhét kisgyerek kapott ajándékot a várostól

Szaloncukrot osztogatott a Télapó, a Sajtkukac Duó is megtáncoltatta, énekeltette azokat a rászoruló gyerekeket, akiket a vásárhelyi önkormányzat hívott meg a városi gyerekkarácsonyra, ahol még a hó is esett.

Márki-Zay Péter polgármester köszöntőjében elmondta, hogy az idén a város – a szülők kívánságára – olyan 12 ezer forintos ajándékutalványt ad mindenkinek, melyet több vásárhelyi boltban is be lehet váltani.

– Tegyék a gyerekeiket boldoggá, ezt kívánja a város! – mondta, s hozzátette, hogy az ajándékutalvány mellé egy nagy csoki is járt mindenkinek. Közölte, hogy ingyenes jegyet is kap mindenki a hamarosan nyíló, Petőfi utca 6. szám alatti játszóházba, ahol egyszerre 50 gyerek játszhat. – Hamarosan elkészül az igazi jégpálya a Hősök téren, valamint városkártyával mindennap egyszer dodzsemezhetnek és körhintázhat mindenki.

Márki-Zay Péter: – Tegyék a gyerekeiket boldoggá, ezt kívánja a város!

A köszöntőt követően a Sajtkukac Duó énekeltette, táncoltatta meg a gyerekeket, akik a színpad előtt ugrálták végig a műsort, s elámultak, hogy egyszer a (mű)hó is esni kezdett, de buborékeső is hullt rájuk. És végül megérkezett maga a fehér szakállú Mikulás is, akinek szintén énekeltek a gyerekek, s aki cserébe szaloncukrot osztott mindenkinek

Egy kisfiú, Rekeczki Máté pedig csokimikulással kívánt boldog karácsonyt a polgármesternek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!