Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hódmezővásárhelyen is adhatnak le üres nemzeti konzultációs íveket az emberek

Országszerte több száz helyszínen megnyíltak a mai napon az aHang és az Egységes Diákfront leadópontjai, ahol bárki leadhatja az üres nemzeti konzultációs ívet, Hódmezővásárhelyen is. A két szervezet az alternatív népszavazás befejezésekor jelentette be, hogy január végéig 1 millió üres konzultációs ívet gyűjtenek össze, hogy demonstrálják, hazugságok és propaganda helyett valódi kérdésekben akarnak véleményt mondani.

Ahogy közleményükben fogalmaztak, most először van értelme a konzultációs íveknek. Hangsúlyozzák, hogy hazugságok helyett valódi kérdésekben, az oktatás legfontosabb kérdéseiben akarnak konzultálni. Minél több ívet szeretnének összegyűjteni, mert annál inkább meg szeretnék akadályozni, hogy újabb hazug plakátkampányok lepjék el az országot, azt hirdetve, hogy a magyar emberek 97%-a egyetért a kormánnyal.

Közel 500 helyszínen le lehet már adni a saját, vagy az összegyűjtött üres íveket. A leadópontok elérhetők a 7igen.hu oldalon, itt mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb eső helyszínt. Rengeteg magánember csatlakozott leadópontként, akik a saját postaládájukban gyűjtik az papirokat, de több vállalkozás, bolt és vendéglátóegység is megtalálható a térképen, sőt vannak olyan pártok is, amelyek fogadják az irodáikban a konzultációs íveket. Hódmezővásárhelyen is több ponton le lehet adni az íveket:

Postai úton továbbra is eljuttathatók a konzultációs ívek, ebben az esetben az alábbi címre kell feladni a leveleket: Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34., 1426. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a honlapon elérhető térkép a leadópontokról folyamatosan frissül, így hogy ha valaki nem talál a közelében olyan helyszínt, ahová elvihetné, érdemes pár nap múlva újra megnézni, igyekeznek újabb és újabb gyűjtőpontokat nyitni országszerte.

Az elmúlt napokban több mint 10 ezer ember jelentkezett arra, hogy a saját környezetében, ismerősei között, barátaitól segít összegyűjteni minél több ívet. Vannak azonban olyan települések még, ahol még nem kapták meg az emberek az íveket

Szuverenitásunk védelmét nem egy közpénz milliárdokból finanszírozott propaganda kérdőív fogja biztosítani, hanem az, ha modern, XXI. századi oktatást biztosítunk a jövőnk generációjának. Ez semmi más, mint egy kampányeszköz, ha a kormány valóban kíváncsi lenne az emberek véleményére, akkor a hazugságok helyett valódi problémákról folytatna párbeszédet.” – áll az aHang közleményében.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!