Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Gyöngyösi saját oldalt indít, hogy összehasonlítsa a korábbi vezetés gazdálkodását a mostanival

A mostani városvezetés takarékos gazdálkodását közösségi oldalán már többször is táblázatban hasonlította össze a korábbival az alpolgármester. A VTV Időben című műsorában bejelentette: táblázatainak saját néven futó oldalt fog indítani.

Az alpolgármester nemrégiben közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy a külterületi utak karbantartásáért az előző városvezetés 18-szor többet fizetett, mint amennyit tavaly a mostani önkormányzat. Pedig a megbízást ugyanaz a vállalkozó kapta, aki akkoriban is – az egyetlen különbség az, hogy míg akkor fővállalkozó beiktatásával végezte a munkát, most anélkül.

Több, mint 360 millió forint maradt a fővállalkozónál úgy, hogy ő igazából a gazszálat sem mozdította meg érte”

– fogalmazott az alpolgármester a VTV-ben, és hozzátette: ha a korábbi városvezetés felelősen gazdálkodott volna, most sokkal több pénz jutna az utak, járdák karbantartására.

Gyöngyösi Ferenc bejelentette: más beruházásokat is érdemes összehasonlítani, ezért internetes oldalt indít, ahol nyomon lehet majd követni, milyen pénzszórás zajlott a korábbi városvezetés idejében. Ez magyarázatot ad arra is, miért örökölt ekkora adósságot a jelenleg regnáló önkormányzat.

A www.gyongyosiferenc.hu oldalon hamarosan követhetővé válnak a táblázatok, de előbbiek mellett több fontos szerződést is nyilvánosságra hoz majd az alpolgármester.

Rendszerváltók

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!