Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kiválóan szerepel a Kosársuli utánpótlása

Mindhárom eddigi mérkőzését megnyerte a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata. A kék-sárgák a Sopron otthonában léptek pályára a hétvégén. Látszott is a hosszú utazás Vuk Pavlovics legénységén, hiszen csak egy mindvégig szoros találkozót követően tudtak diadalmaskodni. A harmadik siker pedig azt jelenti, hogy Karsaiék a tabella élén várják a folytatást.

Az U20-as csapat az első negyed első felét töltötte hátrányban, onnan fokozatosan átvette a vezetést, valamint az irányítást, és 58-46-os félidő után végül 93-88-ra nyert. A legeredményesebb vásárhelyi játékos Bősz lett a 19 pontjával, de Knyur, Megyesi, a sérüléséből visszatérő Karsai, valamint Filak is kétszámjegyű pontig jutott.

SMAFC 1860 KA U20 – Vásárhelyi Kosársuli U20 88-93

Kosársuli: Bősz 19, Karsai 12, Filak 10, Utasi 8, Ocskó -, Bácsi -, Lehoczki 9, Megyesi 13, Bereczki 7, Knyur 15

Vuk Pavlovics: ,,Rövid bemelegítésre volt lehetőségünk a mérkőzés előtt, ez látszott is a csapaton a kezdésnél. Az első negyed végére felvettünk egy jobb ritmust, és átvettük a vezetést. A Sopron hozzáállását szeretném megdicsérni, egész mérkőzésen keményen kosárlabdáztak, ezért is lett szoros a vége. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!”

A Kosársuli felnőtt csapata 3 mérkőzés után 1 győzelemmel és 2 vereséggel áll az NBI/B Zöld csoportjában.

Rendszervaltok_Szentirmai

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!