Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Mucsi Tamás csalódott, hogy csak Makón vitázhat Márki-Zay Péterrel

Az előválasztáson induló DK-s országgyűlési képviselőjelölt szerint az ő és vásárhelyi vetélytársának kampányfőnökei két vitát is leegyeztettek, de csak egy lesz, mégpedig Makón, szeptember 9-én 18 órakor a Glóriusban.

Mucsi Tamás ma reggel közösségi oldalán adott hangot csalódottságának. Azt írta: „javaslatuk szerint 9-én a Vásárhelyi Televízióban, míg 11-én élőben a Glóriusban lett volna a vita. Ennek oka, hogy mindkét település lakosai megismerhessék a programokat. Egy vágatlan TV vita pedig objektív képet nyújt, nem manipulálható, ahogy azt már megszoktuk a Fidesz alatt elkorcsosult médiától. A vásárhelyi polgármester stábja azonban egyoldalúan módosított a saját maguk által szabott feltételeken. Így egy vita lesz, 9-én 18 órakor a Glóriusban.”

„Nyilván így kisebb az esélyem, hogy a vásárhelyiekhez is elérjen a programom. Mondjuk nekem legalább van. Csak szomorúnak tartom, hogy ugyanolyan fideszes módszerekkel kell szembesülnöm, mint az önkormányzati választási kampányban, ahol kínosan elhallgatták a létezésemet is. A Fidesztől megszoktam, demokratáktól nem!” – hangsúlyozta a DK-s politikus.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!