Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Egyetlen egy határsértőre bukkantak szombaton egész Magyarországon, vasárnap pedig nyolcra

Arra is Szeged közigazgatási területén.

A szolgálatot teljesítő rendőrök február 24-én 0 óra és 24 óra közötti összesen 1 határsértőt tartóztattak fel és 5 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 1 esetben 1 határsértőt tartóztattak fel  Szeged közigazgatási területén. A feltartóztatott illegális migráns ellenőrzése során szír állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A rendőrök Bács-Kiskun vármegyében összesen 1 esetben 5 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén szombaton tiltott határátlépés miatt 2 embert fogtak el.

Vasárnap összesen 8 fő határsértőt tartóztattak fel és 13 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Bács-Kiskun vármegyében egy esetben egy főt és Csongrád-Csanád vármegyében egy esetben 12 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában közokirat-hamisítás miatt egy embert fogtak el, embercsempészés miatt egy ember ellen indult büntetőeljárás.

A rendőrök Hercegszántó Közúti Határátkelőhelyen, február 25-én 22 óra 30 perckor ellenőriztek egy szerb honosságú tehergépkocsit és szerb állampolgárságú vezetőjét. A járműben 8 fő, magát szír állampolgárnak valló illegális migráns utazott.

Arról, miért tűntek el a határsértők a szerb-magyar határról, itt írtunk.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!