Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay Péter: harcolunk tovább együtt -Mucsi Tamás gratulált ellenfelének és mértéktartást kért tőle

Bár a cikk írásakor még nem volt még hivatalos végeredmény, de mind a két jelölt megerősítette azt az értesülést, hogy Márki-Zay Péter mintegy 80-20% arányban megnyerte az előválasztást a Csongrád Csanád megye 4 es számú egyéni választókerületben Mucsi Tamással szemben. Márki-Zay Péter továbbra is közösen képzeli el a harcot, Mucsi Tamás gratulált ellenfelének, de mértéktartást kért Márki-Zaytól.

Azóta már kijött a hivatalos végeredmény.

Mucsi Tamás azt nyilatkozta a Hódpressnek, hogy demokratához méltóan gratulál ellenfelének. Az egész kampány során úgy érezte, hogy nem pusztán egy képviselőjelölttel, mint inkább egy miniszterelnök jelölttel kellett megküzdenie. Ez Márki-Zay Péter speciális helyzetéből adódott, ezért őt nem hibáztatja. A maga részéről köszönetet mondott valamennyi segítőjének és az önkénteseknek. 

Annak azonban rendkívül örül, hogy az előválasztás után kékbe borult az ország. Bebizonyosodott, hogy a Demokratikus Koalíció lett az ország új néppártja, amely meg tudja szólítani a vidéket, és tud alternatívát mutatni.

Mucsi arra kéri korábbi ellenfelét, hogy a miniszterelnök-jelölti kampányban legyen mértéktartó, és azt próbálja bebizonyítani hogy miért ő a legalkalmasabb jelölt, és ne azt hangoztassa, hogy mást miért tart alkalmatlannak.

Márki-Zay Péter örült a képviselő-jelölti sikerének, ő a Hódpressnek ezzel kapcsolatban annyit mondott, továbbra is együtt fognak harcolni a Fidesz ellen.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!