Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kifosztottak egy 11 éves kisfiút Vásárhelyen

A Szent István-napok zárónapján, azaz még vasárnap történt az eset, a rendőrök gyorsan elfogták a tettes(eke)t, amit nyilvános Facebook posztban köszönt meg a gyerek apukája. A rendőrség az ügyben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

A történteket a sértett kisfiú édesapja tette közzé egy, a rendőrök gyors reagálását megköszönő posztban, melyből kiderült a gyermeket suhancok környékezték meg.

A köszönő Facebook bejegyzés

A hozzászólók ezúttal is a tettesek nevét követelték, de kiderült, hogy a feltételezett elkövetőket (csak akkor lesznek tettesek, ha a bíróság jogerősen elítélte őket) mások is arról ismerik, hogy (a felnőttektől cigit kéregetnek, meg kólára pénzt, náluk kisebb gyerekektől.

A hozzászólók szerint a suhancok az Andrássy úti trafikoknál, illetve a tram-train megálló környékén bandáznak este 10 körül.

Még hétfőn megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ma közölték: az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás. Az ünnepségsorozat biztonságban telt, rendőri intézkedésre okot adó körülmény az ünneppel összefüggésben nem történt

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!