Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Elkövetni könnyebb, mint elszenvedni

Bálint Gabriella miután nemrég sejtetve, feltételezve vádolt meg egy képviselőt szexuális zaklatással, most felháborodott. Igaz, most róla írtak le egy sor hallomást, feltételezést.

„Apropó! Álljunk meg egy szóra.

Én is hallottam valamit!!

Sőt, mintha úgy tudnák egyesek, hogy bíróságon is van az ügy.

Az ügy, amiről susognak: Éppen a Bálint Gabriella által vezetett idősotthonról szól. Azt mondják, hogy itt nem ápolják megfelelően az embereket!

Azt is mesélték, hogy éheznek, szomjaznak a magatehetetlenek!

Azt is rebesgetik, hogy Bálint Gabriella nem más, mint a FEKETE ANGYAL!

Még ilyet! Miket mondanak mások?

Lehet, hogy létre kellene hozni egy vizsgáló bizottságot??”

Ezt a szöveget Szabó Margit Momó posztolta a közösségi oldalon, valamikor júniusban.

Ezt, és az erre való reakcióját most írta meg Bálint Gabriella képviselő hivatalos oldalán, ahol első körben az általa 18 évig vezetett idősotthon dolgozóinak védelmére kel, majd egyre mérgesebbnek tűnő hangvétellel Szabó Margitot illeti különböző jelzőkkel.

Bálint Gabriella, aki nemrégiben még az idősotthon lakóiért volt felelős Facebook-oldalán azt írja, őt Szabó Margit konkrétan gyilkossággal vádolta meg, Ugyanakkor azt is írja, hogy „Szabó Margit MoMó gyáva, hazug, sunyi és alattomos, mert kijelenteni nem mer, de otromba módon más szájakba adva gyalázatos vádjait, sejtetni igen.” De azt is megfogalmazza az idős, hetven feletti asszonnyal szemben, hogy „MoMó csupán azt adja, ami a lényege: a zsigeri gyűlölködést, az uszítást, ezzel együtt pedig a hazug rágalmakat napi 24 órában vírusként szóró személyiségét.”

Szabó Margit Momó kérdésünkre elmondta, általunk szerzett tudomást Bálint Gabriella posztjáról, mert nem követi a képviselőt a social médiában. Elmondása szerint éppen azért tette ki a képviselő által idézett szöveget a facecbookra, mert felháborítónak tartotta, hogy Bálint Gabriella „hallomásokból és trolloldalakból értesülve, gazdája parancsára” szexuális zaklatással vádolta meg férjét, Fejes Pétert a közgyűlés előtt. Amúgy nem először szembesülnek Bálint Gabriella alaptalan vádjaival, volt már, hogy hazug rágalmakat fogalmazott meg a „feltételezhetően és valószínűsíthetően” szófordulat használatával.

Bár Lázár János Szabó Margitot beperelte az ilyen jelzők miatt, mint „gyáva” és „hazug”, Momó nem szeretné bíróság elé citálni Bálint Gabriellát, aki „vélhetően nem tudná bizonyítani állításait”. Szabó Margit úgy foglamazott: „jár Bálint Gabriella éppen eleget bíróságra a szomjaztatott, éheztetett és gondozatlanul hagyott idősek miatt”.

Az idősek otthonában lakók ellátására szerkesztőségünkbe is érkezett panasz, erről itt írtunk.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!