Kategória
Gasztro
Ezüstérmet és különdíjat kaptak a Corvin cukrász tanulói a Pelikán Kupán
Ismét szakmai versenyeredménnyel öregbítették iskolájuk hírnevét a Corvin Mátyás Technikum és Kollégium cukrász tanulói, akik ezüstéremmel és különdíjjal tértek haza az idei XVIII. Pelikán Kupáról. Bereczkiné Palócz Gyöngyi cukrász oktató…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Hihetetlenül népszerű volt Ásós Géza főztje a Cimeten
A békési Kira vendéglő vezetője, Ásós Géza jóvoltából a vásárhelyiek is belekóstolhattak pénteken a roma gasztronómiába. Az éppen zajló Cimet szomszédságában, a BFMK mellett felállított főzősátor előtt már délben hosszú sor kígyózott, amely…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Valentin-édességgel nyert versenyt a Corvin cukrásztanulója
Boldizsár Sándor Rómeó, a Corvin Mátyás Technikum és Kollégium kilencedikes cukrász tanulója német nyelvi versenyvideójával első helyezést ért el a Győri Glück Frigyes Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola országos…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Jótékonysági akciót indít jövő héten a Sarokház Cukrászda
A zebrás sütiktől elköszöntek a Sarokház Cukrászdában és egy komolyabb projekt felé fordultak. Jövő héten csütörtökön (április 10.) indítják a jótékonysági programjukat a kis Mirkó gyógyulásáért.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A Pick felmérése szerint főleg a hagyományos sonkákat keresik a vevők
Húsvétra a hagyományos, lassú pácolású sonkát keresik a legtöbben, de sokak szerint nehéz kiválasztani a kínálatból a megfelelőt - közölte felmérése alapján a Pick csütörtökön az MTI-vel.
Az élelmiszeripari vállalat megbízásából készült…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Megérkezett a zebrás süti is a Sarokház Cukrászdába
Ez nem állatkert, ez a Sarokház - ezzel a felvezetéssel mutatta be legújabb finomságát a hódmezővásárhelyi Sarokház Cukrászda, így folytatva azt a sort, hogy leköveti a közélet történéseit.
Mint az emlékezetes, a legelső közéletre…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Az árrésstop sem akadályozza meg, hogy drága legyen a húsvét
2025 húsvétja előtt egészen biztosan mélyebben a zsebünkbe kell majd nyúlni, mint a korábbi években, ha csokoládéval is meg akarjuk lepni a családtagokat és más locsolókat - írja a Pénzcentrum.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
„Átteleltem!” – itt a Sarokház Cukrászda új finomsága
A Bindzsi-szelet után elkészült az újabb sütemény a hódmezővásárhelyi Sarokház Cukrászdában, ami utal napjaink közéleti történéseire. Az Átteleltem! kocka barackos mascarpone ízzel várja az édesszájúakat és egy aranyos poloska látható a…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Ízlett a vendégeknek a névadó süti a Kossuth Kifli kávézóban
Szombaton 11 órától ajándék sütivel várta a város új Kossuth téri kávézója a vendégeket.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Versikével emlékezett meg Magyar Péter a hódmezővásárhelyi Bindzsi-szeletről
Magyar Péter kedden járt Vásárhelyen, ahol nemcsak beszédet tartott, de megkóstolta a híres-nevezetes Bindzsi-szeletet is. Úgy tűnik, a finomság inspirálólag hatott rá.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!