Nem lett NER-hez köthető neve az államosított Vodafone-nak

Az állami felvásárlást követően a 4iG Nyrt. nem mert újítani. A vállalatcsoport Albániában és Montenegróban található mobilszolgáltatásaihoz hasonlóan mostantól a Vodafone is a One nevet fogja viselni – írja a HVG.

Csütörtökön derült ki, hogy a neve mellett a vállalatcsoport teljes menedzsmentje is átalakul szeptember 1-től. A csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország vezérigazgatója Bányai Tamás lesz, aki az Epic Malta mobilszolgáltató éléről idén áprilisban csatlakozott a társasághoz, az elmúlt hónapokban pedig a vállalat leválását készítette elő a Vodafone globális rendszereiről. Érkezésével a vállalat egy márkaváltáson is keresztül fog esni.

Ugyanakkor az eddigi vezérigazgató, Blénessy László sem távozik a cégtől, ő a jövőben a 4iG technológiáért felelős vezérigazgató-helyetteseként többek között az űr- és védelmi üzletág stratégiájának alakításáért és megvalósításáért fog felelni.

Mint az ismert, 49:51 arányban a magyar állam és a 4iG leányvállalata vette meg a több, mint több mint 3,8 millió lakossági és üzleti előfizetővel rendelkező céget. Hogy One-ra keresztelik át, azt már januárban lehetett sejteni.

4iGfelvásárlásnévváltásvodafone