Balesetveszélyre figyelmeztetett a szegedi Kutyapárt, kihívták rájuk a rendőröket

A Petőfi sugárúton a járdára és kerékpárútra teljesen értelmetlen összevisszaságban kiszórt, sötét színük miatt este alig látható „mogyorótörő” oszlopok elég problémásak – véli a Kétfarkú Kutyapárt szegedi szervezete.

Mai bejegyzésükben azt írták: az óvatlan férfi gyalogosokat tartós fogamzásképtelenséggel, a kerékpárosokat végtagtörésekkel fenyegető oszlopokat figyelemfelhívó szalagokkal látták el lakossági jelzések és a helyi kerékpárosklub véleménye alapján.

Az akcióhoz csatlakoztak a Galaktikus Köztársaság védelmezői: a Petőfi sugárúton teljesít szolgálatot Yoda, Qui-gon Jinn mester és Ahsoka Tano padawan.

Fotó: MKKP Szeged

A Kétfarkúak közlése szerint az akció során megjelentek a ,,Birodalmi Rohamosztagosok„, akik az ,,Ellenállás” akcióját meghiúsították, a balesetveszélyre való figyelemfelhívás rongálásnak felelt meg. A balesetveszély továbbra is fennáll, mert nem minden oszlop kapott fényvisszaverő csíkot.

A Kutyapárt azt kéri, amennyiben bárki hasonló veszélyes objektumot, közterületi problémát vesz észre, az jelezze a www.rendkivuliugyek.com oldalon.

balesetveszélyigazoltatásKétfarkú KutyapártSzeged