Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli a csapat új neve – ma írták alá a szerződést

Erről írtak alá a felek szerződést a mai napon. A cél elsősorban minél nagyobb számú helyi és környékbeli gyermek bevonása, az állandóság és a biztonságos munka biztosítása, a legkisebbektől egészen a felnőtt csapatig.

A felek, Szabó Attila, a csapat elnöke, Bodrogi Ferenc, a névszponzor, Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője és helyettese, ifj. Bodrogi Ferenc elmondták, nem először működnek együtt a hódmezővásárhelyi kosársport, a Vásárhelyi Kosársuli életében, hiszen a cég akkor is a csapat mögött állt, amikor történetének legnagyobb sikerét elérve feljutottak a legfelsőbb osztályba.

A minél jobb szereplés ezúttal is cél, de elsődlegesen inkább azt emelte ki mindenki a Hódpressnek, hogy a városban és környékén nagyon népszerű sportágat, és ezáltal a testmozgást tudják biztosítani a gyerekeknek, az ifjúságiaknak és a felnőtteknek is, tehát valamennyi korosztálynak. Ahogy Bodrogi Ferenc mondta, neki nem is elvárásai, inkább kérései voltak a csapat felé.

Az idősebb és ifjabb Bodrogi Ferenc is azt emelték ki, hogy a sport a kitartásra nevel, és ők a maguk részéről ezt az elvet tartják a legfontosabbnak. Most is az a fontos, hogy rendezett, szabályozott körülmények között működjön az egyesület, mindenki kapja meg a megfelelő figyelmet, törődést.

A csapat neve mostantól Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli, és már ezen a néven fogadják a holnapi napon az Újpest együttesét a Hódtói Sportcsarnokban 17.30 perctől.

Bodrogi Bau KFTBodrogi Bau Vásárhelyi KosársuliBodrogi FerenckosárlabdaSzabó Attila