Változatlan formában félévente egyszer lehet lomtalanítást kérni az FBH-NP Nonprofit Kft-től

Lőkösné Nagy Sarolta önkormányzati képviselő kereste meg szerkesztőségünket azzal a hírrel, hogy Hódmezővásárhelyről egyszerre nagyon sokan, az átlagosnál jóval többen próbálják elérni az FBH-NP Nonprofit Kft-t a házhoz menő lomtalanítással kapcsolatban. A kiugró, és a cégnek is már „logisztikai nehézséget” okozó számok oka egy valótlanul elterjedt hír.

Folyamatosan égnek a vonalak az FBH-NP Nonprofit Kft-nél, erről számolt be a cég egyik diszpécsere és Lőkösné Nagy Sarolta. Rengeteg vásárhelyi lakos keresi őket azzal, hogy csak ezen a hétvégén lehet lomtalanítást kérni, és szeretnének élni a lehetőséggel. Ezzel szemben a cég és az önkormányzati képviselő is azt közölte, bármilyen hír is kapott szárnyra, a házhoz menő lomtalanítást ugyanúgy lehet kérni, mint eddig, félévente egyszer, bárkinek. Tehát nem pusztán 1 vagy 2 hétvégén.

Az FBH-NP Nonprofit Kft. tehát egyrészt megnyugtatja ügyfeleit, továbbra is fennáll a lomtalanítás lehetősége, változatlan formában. Másrészt Lőkösné Nagy Sarolta arra kér mindenkit, hogy vagy hívják a +36/79/524-821-es telefonszámot, ahol a 4-es menüpontot választva, be kell írni Hódmezővásárhely irányítószámát, vagy ha nem győzik kivárni az ügyintézőt, akkor írjanak e-mailt az fbhnpkft@fbhnpkft.hu címre, ahol a lakcím mellett kérik, hogy írják meg azt a napot, amelyen a kommunális hulladékot elszállítják önöktől.

FBH-NP Kft.Lőkösné Nagy Saroltalomtalanítás