Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Villeroy & Boch támogatásával, a város javaslata alapján újabb óvodai mosdó alakul át Vásárhelyen

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. óvodai mosdófelújítási programba kezdett Hódmezővásárhelyen, amelynek keretében elsőként a Malom Utcai Óvoda, majd a Szeremlei Sámuel Református Óvoda mosdói újultak meg az elmúlt években. A felújítások az idei nyári szünetben a Pál Utcai Óvoda két mosdójával folytatódnak, írta közleményében a vállalat.

Ahogy a két korábbi óvoda esetében is a vállalat a hódmezővásárhelyi önkormányzat javaslatának a figyelembevételével döntött az óvoda kiválasztásáról.

A 8 mosdót és 8 WC-t tartalmazó mosdó tervezésekor különös figyelmet kapott az a szempont, hogy óvodásoknak készül, így ennek megfelelően színekben gazdag és gyermekek számára könnyedén használható megoldásokban (gyerek fali-WC, gyerek csaptelep) bővelkedik majd az átalakítást követően. Ugyanakkor fontos szempont volt a fenntarthatóság is, így számos víztakarékos megoldás (WC öblítése, csaptelep) is megtalálható lesz a teljes óvoda által használt mosdóban a felújítást után.

Illusztráció: Villeroy & Boch Magyarország Kft.

A nagy óvodai mosdó mellett megújul a mozgáskorlátozott WC is, ahova szintén a legkorszerűbb
Villeroy&Boch termékek kerülnek. A munkálatok hétfőn kezdődnek, várhatóan 4 hétig tartanak majd, és az óvoda nyári szünetét követően, már augusztus közepétől birtokba vehetik a gyerekek az átalakított és megújult mosdót.

Illusztráció: Villeroy & Boch Magyarország Kft.
vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!