Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Az uszodában bárki írhat jókívánságot az olimpiára készülő Ugrai Pannának

Már egy hónap sincs a 2024-es párizsi olimpia kezdetéig, Ugrai Panna – és edzője, Máté Hunor – pedig gőzerővel készül az ötkarikás játékokra. A Gyarmati Dezső Sportuszoda előterében egy üzenőfalat állítottak fel, amire bárki felírhatja a jókívánságait.

Panna az Úszó Európa-bajnokságon nyújtott lehengerlő teljesítménye alapján a 4×100-as és a 4×200-as nő gyorsváltó oszlopos tagjaként állhat rajtkőre Párizsban.

Kihelyeztünk egy magyar zászlót, ami hiszem, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy van egy olimpikonunk. Helyet kapott egy rollup is, Panna arcképével, amire alkoholos filctollal lehet üzeneteket, jókívánságokat írni. Nagyon sokan a „Hajrá Pannát” már most felírták, de van, aki csak egy szívecskét rajzolt

– fogalmazott Walterné Böngyik Terézia, a Hód Úszó SE elnöke a csapat oldalának.

Egyre jobban érzem azt a sok támogatást, drukkolást, amit kapok. Nagyon sok helyről kapom a szurkolást, és tényleg nagyon jól esik, hogy vannak olyan emberek, akik kimondottan engem és a magyar úszó csapatot figyelnek az olimpián, úgyhogy mindent beleadunk, hogy a legjobban szerepelhessünk

– nyilatkozta Ugrai Panna.

Panna július 27-én a 4x100m női gyorsváltó tagjaként, augusztus 1-én pedig a 4x200m női gyorsváltóval ugrik medencébe. Az üzenőfalra pedig egészen az olimpiáig várják a biztató szavakat – írja a hoduszo.hu.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!