Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Papp Jázmin már amerikai versenyen is ezüstérmet szerzett

A vásárhelyi Csomorkány SE fiatal vívói Budapesten, a Magyar Vívó Szövetség rendezésében U14-es Európai Ifjúsági Fesztiválon, míg a junior korú Papp Jázmin az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Bajnokságán szerepelt sikeresen. Fotó: Csomorkány SE/Facebook.

Idehaza a Testnevelési Egyetem adott otthont a többnapos nemzetközi versenynek, amin eleve a korosztály legjobb 8 versenyzője indulhatott, és a Csomorkány SE 5 versenyzője vehetett részt ezen.

Színvonalas, izgalmas küzdelmek után születtek meg az eredmények, ahol Hars Zétény 53 indulóból (egy évvel fiatalabbként) a 18. lett, Molnár Csongor 26., míg Pányi Balázs a 42. lett.

A lányok mezőnyében a még szintén fiatalabb Spissák Dalma a 17. helyen, Tímár Bori a 42. helyen végzett.

Eközben a tengerentúlon is zajlottak az események, Papp Jázmin napról-napra jobb formát mutatva egyéniben a junior korosztály USA Nemzeti Bajnokságán első nap a 48. helyen végzett a 237 induló közt. A másnapi csapatversenyen 14 csapatból a 2. helyet szerezték meg a Renaissance Fencing Club színeiben indulva, és végül a felnőtt Divízió I-ben a 125 indulóból a 14. hely lett az övé.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!