Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Labdarúgás: lejátszotta első felkészülési mérkőzését a HFC

Ezen a mérkőzésen 6-0-ra kapott ki az NBII-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiától. Legközelebb szerdán lép pályára a vásárhelyi csapat.

Ahogy megírtuk, a HFC labdarúgó csapata csupán idegenbeli mérkőzésekkel készül a július 28-i szezonkezdetre. Tegnap délelőtt lejátszották első mérkőzésüket, az NBII-ben vitézkedő és pár éve már a feljutásért küzdő Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – HFC 6-0 (3-0)
HFC: Vaits – Orosz, Dóra, Molnár, Zámbori, Török, Hegedűs, Sipos G., Mahler, Pleszkán, Gréczi.
Csere: Hegyes, Sipos Z., Gera, Herczeg L., Hajduk.
Megbízott edző: Borbás Zsolt.

A mérkőzés után a megbízott edző a következőt nyilatkozta: Kemény héten vagyunk túl, ami nem volt a legoptimálisabb. Kicsit el vagyunk aprózódva a sérülések miatt, de a srácok remek munkát végeztek egész héten! Most még kevesen voltunk az edzőmérkőzésen -és terveinknek megfelelően teljes meccsterhelést kaptak a játékosok-, de napról-napra térnek vissza a sérültjeink. Ma több olyan hibát vétettünk, amiből ellenfelünk büntetett, ezeket a következő hetekben ki fogjuk javítani. Viszont több olyan játékhelyzet is adódott, amit remekül oldottunk meg és külön öröm, hogy a fiataljaink is megilletődöttség nélkül szálltak be a meccsbe!

Az elmúlt szezonban az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 3. helyezettje a Kecskeméti TE II. gárdája ellen lép pályára.

Forrás: HFC Facebook

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!