Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Külső tagokkal bővítik a bizottságokat a szerdai rendkívüli közgyűlésen

A majdani képviselőket választják külső tagoknak a bizottságokba, miután módosítják a szervezeti működési szabályozást a vásárhelyi közgyűlés szerda délelőtti rendkívüli ülésén.

A szerdán délelőtt 9-kor a városházán kezdődő rendkívüli ülésén a közgyűlés várhatóan módosítja a szervezeti működési szabályozást, illetve új külső tagokat választanak a bizottságokba. Így a Pénzügyi-Gazdasági, Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság külső tagja lehet Szabó Ferenc és Detki Dávid, az Ügyrendi és Mandátumvizsgáló Bizottság külső tagja lehet Kecskés Fanni és Horgos Nóra.

A Szociális és Egészségügyi Bizottság külső tagja lehet Turi Csaba és Fodor Györgyi, az Oktatási, Kulturális, Sport és Nemzetiségi Bizottság külső tagja lehet Jovány Gyula és Arany-Tóth Katalin.

A közgyűlési előterjesztés szerint a bizottságok bővítésének az az oka, hogy mivel a június 9-én megválasztott képviselők csak októberben állnak majd munkába, ezért célszerű, hogy már most integrálják őket a jelenleg is folyó testületi munkába, hogy minél előbb rálátásuk legyen a közgyűlés és a bizottságok feladataiba.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!