Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Arany-, ezüst- és bronzérmeket is szereztek a vásárhelyi diákok

A tanév utolsó sportos megmérettetésén vettek részt a Cseresnyés kollégium sportolói. A fiú és lány focisták, valamint az asztaliteniszt kedvelők Szentesen mérték össze tudásukat. A képen Fejes Viktória és Andula Zsanett.

A szentesi Terney Béla Kollégium idén is megszervezte a Mozdulj 2024! kollégiumok közötti sporttalálkozót, amin a szentesieken kívül az ógyallai (szlovák) és a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium diákjai vettek részt.
Kertész Ildikó igazgatónő nyitotta meg a rendezvényt, majd az asztalitenisz versenyekkel folytatódott a program, ahol kollégiumunkat Andula Zsanett, Fejes Viktória és Fülöp Tamás képviselte.
A ping-pong versenyek után azonnal kezdődtek a kispályás labdarúgó mérkőzések a Klauzál Gábor Általános Iskola tornatermében. Minden mérkőzés nagyon izgalmas volt.

A lány és a fiú focicsapat is ezüstérmes lett

A mérkőzések után finom ebéddel vendégeltek meg mindenkit a rendezők, majd az eső miatt a kollégiumban hirdettek eredményt.
A vásárhelyi diákok közül asztaliteniszben Andula Zsanett első, Fejes Viktória pedig harmadik helyezést ért el. A fiú és leány focicsapatunk megtartotta az arany középutat, mert mind a két csapatunk második helyezést ért el. A lányoknál a szentesiek, a fiúknál a ógyallai diákok nyerték a mini focibajnokságot.
A tanév végén a szervezett sporttevékenységeket egy időre felváltja a fakultatív láblógatás és hassüttetés. A konditerem helyett a medence partján gyúrunk lángosemelgetéssel és fagylaltozással a kockahasra annak érdekében, hogy szeptemberben – az addigra már minden elemésztő lelkiismeretfurdalásunk – újra visszaterelje sportolóinkat a konditerembe, a foci pályára és a ping-pong asztal mögé – írta portálunknak küldött levelében Kovács József szakkörvezető nevelőtanár.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!