Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ököllel rongált meg egy autót, mosókefével verték érte fejbe – videóval

Tankolás közben vitatkozott össze két férfi, majd a fiatalabb haragosan kétszer is az idősebb kocsijára ütött, mely motorháza behorpadt. Az idősebb férfi a kút mosófejével ütötte fejbe és mellkason a rongálót.

A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot azzal a két férfival szemben, akik egy dél-somogyi település töltőállomásán összeverekedtek.

A vád szerint a fiatalabb férfi 2023 októberében már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek, majd vitatkoztak egymással, melynek során a fiatalabb vádlott nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb vádlott kiszállt kocsijából és dühében a kúton kihelyezett mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a rongálót.

Az idősebb vádlott ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladta a 100.000 forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

A biztonsági kamera felvételén a verekedés látható:

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!