Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hét migráns átmocorogta magát a magyar határon, de mind feltartóztatták őket

A szolgálatot teljesítő rendőrök hétfőn összesen hét határsértőt tartóztattak fel és két főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök egy esetben összesen hat határsértőt tartóztattak fel Tompa közigazgatási területén. Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök egy esetben egy határsértőt tartóztattak fel Szeged közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, török és togoi állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Bács-Kiskun vármegyében egy esetben összesen két főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában közokirat-hamisítás miatt 2 ember ellen indult büntetőeljárás – közölte az Országos Rendőr-Főkapitányság.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!