Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Orbán Viktor szerint a Fidesz mindkét választást megnyerte

Budapesten és Magyarországon két választást tartottak, és mind a kettőt megnyertük. Ráadásul háborús helyzetben, nehéz csatában arattunk fontos győzelmeket– fogalmazott Orbán Viktor vasárnapról hétfőre virradó éjjel Budapesten, a kormánypártok eredményváró rendezvényén, a Bálnában.

Kiemelte, hogy Budapesttel együtt húsz vármegyei közgyűlés van Magyarországon, ezek közül mindegyiket megnyerték. Elvesztettek három megyei jogú várost és megnyertek négyet. Orbán Viktor kiemelte: Magyarországon ma az emberek világosan megüzenték, hogy békét akarnak.

Azt mondta, az európai parlamenti választás üzenete, politikai tartalma úgy fogalmazható meg, hogy Magyarországon az emberek világosan megüzenték: békét akarnak, ha a háború és a béke között kell választani, akkor a békét választják.

Meglátása szerint megerősítést kapott a békepárti kormányzati politika. Kijelentette: azt tudja vállalni a kormányfőként, hogy a kormány ezzel a felhatalmazással a háta mögött kettőzött erővel küzd azért, hogy Magyarországot kívül tartsa a háborúból.

Valamiért nagy sikernek tartotta, hogy a Momentum gyengén szerepelt: Jóistennek van humorérzéke, mert a párizsi olimpia évében „írta ki a magyar történelemből a Momentumot”. Azt is mondta, a magyar emberek világosan megmondták: azokat, akik Brüsszelben a hazájuk ellen fordulnak, meg fogják büntetni. Nem kérnek azokból, akik a hazájuk ellen dolgoznak, mindegyiket leszavazták.

Végül megköszönte aktivistáiknak, „talpasaiknak„, hogy legyőzték a régi és az új ellenzéket, és mindegy, hogy hívják az éppen soros ellenzéket, újra és újra mindig le fogják őket győzni.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!